Bosan maakt sporten bijzonder!

Plezier, veiligheid en de multifunctionaliteit van onze sporttoestellen en sportinstallaties zijn volgens ons kernbegrippen die het sporten bijzonder maken.

Ons assortiment sluit aan op alle leerlijnen uit het Basisdocument Bewegingsonderwijs. Bovendien zijn al onze sportinstallaties aan te passen aan leeftijd, niveau en belevingswereld van de leerlingen.

Inrichting speellokalen

Sporten leuk vinden is de basis voor een gezond leven. Volgens ons kun je daar niet vroeg genoeg mee beginnen. In ons assortiment treft u alles aan voor de inrichting van de speellokalen. Onze verkoopadviseurs zijn graag bereid u te informeren.
Bel ons voor een vrijblijvend advies

Bel ons op 053 - 57 23 115

Vaste installaties

In ons assortiment treft u alle denkbare vaste installaties aan. Zoals klimtouwinstallaties, klim- en wandrekken, volleybal- en basketbalinstallaties.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend doordacht advies, afgestemd op uw sportaccommodatie.


Bel ons op 053 - 57 23 115


Stuur ons een e-mail

Verplaatsbare toestellen

In ons uitgebreide assortiment vindt u springkasten, trampolines, minitramps, springplanken, turnbanken, gymblokken, etc. Ons volledige assortiment vindt u in onze webshop.

ga naar onze webshop

Matten

In ons assortiment treft u verschillende soorten matten aan: turnmatten, lange matten, landingsmatten en judomatten.

Onze matten zijn voorzien van extra versteviging op de hoeken en zijn op een doordachte manier van klittenband voorzien. Hierdoor zijn ze ook voor kinderen eenvoudig met elkaar te verbinden.

Tevens treft u bijbehorende transportwagens aan in ons assoriment.


ga naar onze webshop

Klimmen maar

Enterbanen, klimladderramen, tokkelbanen, touwbruggen. Uitdagingen genoeg.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend doordacht advies, afgestemd op uw sportaccommodatie.


Bel ons op 053 - 57 23 115


Stuur ons een e-mail

Multifunctioneel inzetbaar

Al onze sportinstallaties zijn multifunctioneel inzetbaar.
Zo ook bijvoorbeeld ons draaibare klimrek "UpSide Down", dat vele mogelijkheden biedt. Zo kan het zelfs omgebouwd worden tot een echt podium. Kortom, met dit multifunctionele draaibare elektrische klimrek zijn de mogelijkheden eindeloos.

Meer info draaibare klimrek

Gebruiksvriendelijke berging

Bosan produceert projectspecifieke opbergframes en transportwagens. Deze worden geheel op het door u aangeschafte inventaris en voor uw bergingsruimte op maat gemaakt. Gebruiksvriendelijk, ARBO-verantwoord en veiligheid zijn hierbij voor ons het uitgangspunt.

Obstakelvrij

En om te voldoen aan de NOC*NSF-norm kunnen wij alles obstakelvrij wegwerken.

Bewegingsonderwijs

Op het gebied van bewegingsonderwijs biedt Bosan de meest doordachte oplossingen. Ons assortiment voldoet aan de laatste veiligheidsnormen, is multifunctioneel, ruimtebesparend en hufterproof. En vanzelfsprekend ontwikkeld voor en door gebruikers.

In ons assortiment treft u alles aan om de lessen zo attractief mogelijk te maken. Van balvaardigheid en bewegen op muziek. Tot spelmaterialen en sporttoestellen. En natuurlijk denken wij met u mee hoe u de accommodatie zo multifunctioneel mogelijk kunt indelen en de materialen zo handig mogelijk kunt opbergen. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvend advies.