Een hoogwaardige selectie

Vanuit jarenlange kennis en ervaring zijn wij doordachte turntoestellen gaan ontwikkelen. En nog steeds vindt u bij Bosan hoogwaardige kwaliteit turntoestellen. Van bruggen tot springkasten en van evenwichtsbalken tot turnmatten.

Turntoestellen

In ons assortiment vindt u turnbruggen, rekstokinstallaties, springtoestellen en evenwichtsbalken. Kijk voor ons volledige assortiment in onze webshop.

Bosanshop.nl

Landingskuilen

Vanzelfsprekend bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Tumbling

Tumblingbaan, airtumblingbaan, tumbletracks en bijbehorende transportwagens. Dit en nog meer vindt u bij Bosan. Kijk voor ons volledige assortiment in onze webshop.

Bosanshop.nl

Landingsmatten

In ons assortiment treft u ook turnmatten, landingsmatten, dempingsmatten en plofmatten aan. En vanzelfsprekend vindt u ook de transportwagens in ons assortiment. Kijk voor ons volledige assortiment in onze webshop.

Bosanshop.nl

Bounz

Bosan is de producent van het Bounz court.


Bounz is een uniek trampoline concept. Bezoekers kunnen springen op een veld van aaneengeschakelde trampolines. Springen is gezond, laagdrempelig en vooral erg leuk. Bijkomend voordeel is de relatie met een aantal gymnastische disciplines (trampoline, tumbling, tricks, etc.).