Missie

 
Bosan levert producten en diensten voor indoor sportaccommodaties.
Daarmee leveren wij een positieve bijdrage aan de gezondheid, conditie en (sociale) ontwikkeling van kinderen en volwassenen.
 

Onze passie is het inrichten en onderhouden van indoor sportaccommodaties. Om dit te realiseren ontwikkelen, produceren en vermarkten van innovatieve, doordachte, kwalitatief hoogwaardige sporttoestellen en -installaties zowel voor de (top)sport als het bewegingsonderwijs. Tevens geven wij een deskundig advies over de totaalinrichting van de sportaccommodatie, begeleiden wij bouwprojecten vanaf het eerste begin en zorgen wij ervoor dat gebruikers veilig kunnen sporten.

 

In een wereld die continue in beweging is hechten wij als familiebedrijf veel waarde aan onderling contact en samen presteren. Daarom zijn wij een partner voor onze klanten op het gebied van sportzaalinrichting en overtreffen met al onze producten en diensten de verwachtingen van onze klanten. Wij streven ernaar om uit te blinken in innovatie, kwaliteit, gebruikersgemak, veiligheid, service en een deskundig advies over de totale sportinrichting.