Zekerheid 1:
Deskundig advies

Wij gaan verder dan alleen de levering van sportinstallaties. Bij ons begint alles met een juist advies. Een advies dat is afgestemd op de klant. Afgestemd dus op uw wensen en eisen, uw sportaccommodatie en uw budget.

Zekerheid 2:
Klantgericht

Trots en passie voor ons product en oog voor wat de klant wil, komen bij ons op natuurlijke wijze bij elkaar. Wij streven naar absolute klanttevredenheid.

Zekerheid 3:
Voor elk budget

Voor een scherpe prijs toch een goede kwaliteit? Dat kan bij Bosan! Dankzij ons brede assortiment hebben wij voor elk budget een passende oplossing.

Zekerheid 4:
Doordachte oplossingen

Veiligheid, multifunctioneel, ruimtebesparend, hufterproof en afgestemd op de gebruiker. Vanuit die gedachte biedt Bosan de meest doordachte sportinstallaties.

Zekerheid 5:
Hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit speelt bij Bosan een allesomvattende rol. Het woord is voor ons geen loze kreet maar vormt de kern van ons bestaan. Daar doen we geen concessie aan. U vindt het terug in heel ons denken en doen.

Zekerheid 6: Gebruikersgemak

Een Bosan sportaccommodatie speelt optimaal in op de wensen van de gebruikers. Onze sportinstallaties zijn met gemak te bedienen.

Zekerheid 7: Multifunctioneel

In onze missie staat dat wij willen voorzien in de behoefte om multifunctioneel te sporten. Dit realiseren wij middels een doordachte zaalindeling en het gebruik van multifunctionele toestellen.

Zekerheid 8:
Flexibiliteit & Maatwerk

Doordat wij het gehele proces, van ontwerp tot en met het transport, in eigen beheer hebben kunnen wij snel reageren op uw wensen. Of het nu om standaard producten gaat of om individueel maatwerk.

Zekerheid 9:
Veiligheid

Alle door ons vervaardigde en geleverde materialen voldoen aan sportspecifieke normeringen, zoals ze zijn verwoord in de Nen-normen, DIN-normen en de normen van bijvoorbeeld de NOC*NSF, KNAU, FIBA en Nevobo.

Zekerheid 10:
Wij nemen u alle zorg uit handen

Doordat wij het gehele productieproces in eigen beheer hebben zijn wij in staat om onderhoud of (deel)reparaties te verrichten. Ongeacht het merk of ouderdom. Hierdoor wordt de levensduur aanzienlijk verlengd, het milieu minder belast en bespaart u op de kosten.

Zekerheid 11:
Snelle levering

Vanuit ons magazijn in Haaksbergen leveren wij snel sportinstallaties, sporttoestellen en sport- & spelmateriaal. Dankzij ons eigen vrachtwagenpark is uw aankoop snel ter plaatse.

Zekerheid 12:
24/7 bereikbaar

Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. In geval van eventuele problemen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Van A naar Zeker - Van Bosan mag u meer verwachten