Innovatie & Ontwikkeling

Innovatie en ontwikkeling staan hoog in het vaandel bij Bosan. Als uitgangspunt wordt daarbij altijd gekozen voor een praktische en multifunctionele oplossing waarbij de veiligheid gegarandeerd is. Naast ons "standaard" assortiment, bieden wij ook klantspecifieke oplossingen en maatwerk. Diverse productontwikkelingen van Bosan zijn al overgenomen door de sportwereld en niet meer weg te denken uit het bewegingsonderwijs.

Kwaliteit door passie en betrokkenheid

Kwaliteit speelt bij Bosan een allesomvattende rol. Het loopt als een rode draad door ons productieproces.

Volledig eigen productie van Twentse bodem

Of het nu gaat om standaard producten of individueel maatwerk: de gehele fabricage doen wij in eigen beheer, in Haaksbergen. Dat maakt ons flexibel

Eigen stoffeerderij /
Puur vakmanschap

Als fabrikant van sporttoestellen hebben wij ook onze eigen stoffeerderij in huis. Hierdoor hebben wij zicht op de kwaliteit en kunnen wij snel en vakkundig inspelen op uw wensen.

Alleen hoogwaardige materialen

De stoffen en het rundleder liggen bij ons op voorraad en zijn afkomstig van erkende leveranciers. Sterk, slijtvast en duurzaam zijn bij onze stoffeerderij de kernbegrippen voor kwaliteit.

Vakmanschap en liefde voor het vak

De vakmensen die bij ons werken hebben jarenlange ervaring. Het ambachtelijke werk vraagt grote precisie, veel vakkennis en liefde voor het vak. En dat ziet u terug in al onze sporttoestellen.

Eigen expeditie /
snelle en goede levering

Wij hebben als Nederlandse fabrikant van sportinstallaties als enige ons eigen vrachtwagenpark. Alleen hierdoor kunnen wij de sportinstallaties gemonteerd bij u afleveren, op de plaats waar u het hebben wilt.

Wij nemen u alle zorg uit handen

Het beheer van een sportaccommodatie is een grote verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid op het gebied van het gebruik van de sportinstallaties en het onderhoud ervan. Bosan neemt u deze zorg volledig uit handen.

Bezoek onze showroom en fabriek

Op inspirerende wijze tonen wij u in onze showroom hoe u uw sportaccommodatie zo optimaal en multifunctioneel kunt inrichten. Graag leiden wij u dan ook rond in onze fabriek. Zodat u zelf kunt zien hoe wij topkwaliteit sportinstallaties voor elk budget fabriceren op Nederlandse bodem.

Via onderstaande link kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.


info@bosan.nl


Bosan in beeld