Draaibaar Klimrek
UpSide Down

De ontwikkeling ging van een standaard klimrek naar een elektrisch klimrek. Van een klimrek aan de muur naar een draaibaar klimrek. En nu is er zelfs een draaibaar klimrek met podiumfunctie.

Met dit duurzame 4-vaks draaibare elektrische klimrek, waarin alle functies van de diverse Bosan klimramen zijn samengebracht, zijn de mogelijkheden eindeloos en is de UpSide Down zelfs uitermate geschikt voor bewegingsbanen.

Inspiratie opdoen? Bekijk de commercial.

Elektrisch bedienbaar

Een door ons ingerichte sportaccommodatie speelt optimaal in op de wensen van de gebruikers. Zo is dit CE-gecertificeerde draaibare klimrek zeer eenvoudig en arboverwantwoord te bedienen. Door de elektromotor met thermische beveiliging is het klimrek traploos verstelbaar.

Ongekende mogelijkheden

Door middel van een elektromotor met mechanische en thermische beveiliging traploos verstelbaar en in elke horizontale en verticale stand te gebruiken.

Ook in een hoek van 90 graden inzetbaar zodat er zowel in de lengte- als in de breedterichting van de zaal meerdere bewegingssituaties aangeboden kunnen worden.

Als basis voor een
echt podium

Vele moderne vormen van bewegen op muziek spreekt de kinderen aan. TV-programma’s als “So You Think You Can Dance” zijn echte kijkcijferkanonnen. Ons inziens hoort bewegen op muziek dan ook echt thuis in de sporthal. En wat is er mooier dan hiervoor gebruik te maken van een echt podium? En dit kan ook in uw sportaccommodatie. Met de podiumuitbreidingsset kunt u de UpSide Down eenvoudig en snel ombouwen tot een echt podium.

Klimrek in een Gympedia gymzaal

In een Gympedia gymzaal is de situering van de unieke elektrische hijsunits in combinatie met dit uitdraaibaar elektrisch klimraam wezenlijk anders. Bosan heeft een unieke samenwerking met Sportservice Noord-Holland voor de Gympedia gymzaalinrichting. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw Gympedia gymzaal.


Meer info Gympedia gymzaalinrichting

Draaibaar klimrek "UpSide Down"