Jump EnJoy!


Deze innovatieve elektrisch bedienbare wandtrampoline is multifunctioneel inzetbaar. Zeer geschikt voor in de gymles, tijdens het turnen of voor freerunnen.

Spel, fun, gebruiksgemak, arbo-technisch verantwoord en ruimtebesparend zijn de kernwoorden van deze grote trampoline.

Bekijk de commercial

Ruimtebesparend

De Jump EnJoy wordt ruimtebesparend bevestigd aan de wand in de sportzaal. Hierdoor is er geen ruimte in de toestelberging nodig. Doordat de trampoline niet verplaatst en opgezet hoeft te worden, zijn geen risico's bij het opzetten. Kortom, veiligheid en arbonormen worden gegarandeerd. Jump EnJoy!

Elektrisch bedienbaar

Deze CE-gecertificeerde wandtrampoline is met één druk op de knop al in 1 minuut in gebruik te nemen. Gebruik de Jump EnJoy in de horizontale stand in de gymles of tijdens het turnen. Maar er is meer mogelijk ....

Ook diagonaal inzetbaar

In de diagonale stand is de wandtrampoline uitermate geschikt voor free running en parkour. In combinatie met andere sporttoestellen en sportinstallaties kan er een uitdagende situatie in de sportzaal gecreëerd worden. Hierdoor zullen leerlingen worden uitgedaagd om datgene wat zij al kennen, van televisie of internet, ook gaan toepassen tijdens de gymles. Jump EnJoy!

Genomineerd voor
Sport FM Innovatieprijs

Sport FM reikt ook dit jaar weer de Sport FM Innovatieprijs uit. Deze uitgever van diverse sportvakbladen erkent de belangrijke rol van innovatieve en duurzame producten of initiatieven op het gebied van sportaccommodaties. Bosan, dé producent en leverancier van sporttoestellen, is genomineerd als één van de finalisten met de elektrisch bedienbare wandtrampoline Jump EnJoy®.

De Sport FM Innovatieprijs 2016 zal uitgereikt worden
tijdens de Dag van de Sportaccommodaties op
donderdag 10 maart 2016 in Houten.

Vraag een offerte aan

In onze webshop kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor deze wandtrampoline. Wij leveren hem gemonteerd bij u af.

NAAR DE BOSAN WEBSHOP

Jump EnJoy - Elektrisch bedienbare wandtrampoline