Genomineerd voor
Sport FM Innovatieprijs

Sport FM reikt ook dit jaar weer de Sport FM Innovatieprijs uit. Deze uitgever van diverse sportvakbladen erkent de belangrijke rol van innovatieve en duurzame producten of initiatieven op het gebied van sportaccommodaties. Bosan, dé producent en leverancier van sporttoestellen, is genomineerd als één van de finalisten met de elektrisch bedienbare wandtrampoline Jump EnJoy®.

De Sport FM Innovatieprijs 2016 zal uitgereikt worden
tijdens de Dag van de Sportaccommodaties op
donderdag 10 maart 2016 in Houten.

Bosan ondersteunt Special Heroes

Het versturen van kerst- en nieuwjaarskaarten is een mooi en terugkerend ritueel. Maar de kosten die dit met zich meebrengt willen we ook dit jaar liever doneren aan Special Heroes.

Speciaal Heroes richt zich op leerlingen in het speciaal onderwijs. Juist voor hen is voldoende bewegen en sporten vaak erg belangrijk. Sporten is goed voor de gezondheid en lichamelijke ontwikkeling. Zeker voor kinderen met een chronische ziekte of beperking.Special Heroes

Bosan wint aanbesteding Sportcampus Zuiderpark

Op initiatief van de gemeente Den Haag en de Haagse Hogeschool wordt er in het Zuiderpark een uniek sportcomplex van ruim 30.000m2 gerealiseerd. Op de campus kunnen zowel topsporters als amateurs terecht.
In het gunningcriterium EMVI waren de subgunningscriteria functionaliteit, gebruiksgemak, arbo-aspecten, aansluiting op de moderne bewegingscultuur, robuustheid en kwaliteitsniveau opgenomen. Een team van deskundigen heeft alle inschrijvingen beoordeeld en aan Bosan de opdracht voor de sporttechnische inrichting van Sportcampus Zuiderpark gegund. Een project met een hoog ambitieniveau.

Animatiefilm Zuiderpark

NIEUW: Elektrische Wandtrampoline

De bewegingscultuur wordt steeds diverser. Men is steeds vaker op zoek naar een gaaf gevoel van spannend en extreem. Om hierop in te spelen heeft Bosan de multifunctioneel inzetbare wandtrampoline ontwikkeld. Deze is zowel horizontaal als diagonaal inzetbaar. Juist hierdoor is de trampoline uitermate geschikt voor freerunnen, parkour, als onderdeel van een bewegingscircuit en natuurlijk om op te springen.

Spel, fun, gebruiksgemak, arbo-technisch verantwoord en ruimtebesparend zijn de kernwoorden van deze grote trampoline.

Lees meer

PUBLICATIE IN STEDENBOUW

Bosan heeft een contract met het Ministerie van Defensie voor de levering en het onderhoud van alle sportzaalinrichtingen in binnen- en buitenland. De sporthalinrichting voor de Koning Willem IIII-kazerne is door Bosan gerealiseerd. Wilt u weten hoe? Upload dan hier het artikel wat in het tijdschrift Stedenbouw van juli 2014 is verschenen.

Upload de volledige publicatie.


bekijk meer foto's

GYMZALEN IN MEEST DUURZAME ONDERWIJSGEBOUW VAN NEDERLAND

In juli 2014 is er een artikel over de Nijmeegse nieuwbouw voor de Faculteit Educatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) gepubliceerd in het vakblad Onderwijs & Bouw. Dit gebouw is het meest duurzame onderwijsgebouw van Nederland geworden.Het duurzaamheidsaspect is zelfs doorgevoerd in de gymzalen van de PABO en de GGM. Wilt u weten hoe Bosan dit gerealiseerd heeft? Upload dan hier het artikel.

Upload de volledige publicatie.


bekijk meer foto's

DE LO-APP

Gymdocenten en Bosan hebben samen een LO-app gemaakt voor op de iPad. Met deze app geven wij gehoor aan de trend naar digitalisering in de sportzaal en bieden wij LO-docenten onmisbare lesondersteunende middelen.

Wilt u meer weten over deze LO-app? Lees dan de publicatie die op 29 augustus 2014 is verschenen in het KVLO-vakblad "Lichamelijke Opvoeding"

Upload het artikel over de LO-app


Download DE GRATIS LO-APP

Bosan in magazine SportProf

Dit SportProf is een jaarlijks terugkerend magazine van Sport-Netwerk.nl. In SportProf treft u een gevarieerde mix van professionalisering, trends en ontwikkelingen in en van de sportbranche aan. In het magazine van juli 2014 is een publicatie van Bosan opgenomen.

Lees het artikel in SportProf

Wilt u meer weten over Sport-Netwerk.nl en dit magazine? Klik dan op onderstaande link.

Naar Sport-Netwerk.nl

BOSAN nu ook in Vlaanderen

Bosan breidt haar activiteiten uit: vanaf 1 maart 2014 gaat Bosan van start in België.
Joris De Bisschop is het eerste aanspreekpunt voor de Belgische klanten. Samen met Joris streeft Bosan ernaar om een bekende naam én betrouwbare partner te worden in België voor de totaalinrichting van sportaccommodaties en het onderhoud ervan.

Nieuw: vandalismebestendige tafeltennistafel

Aan het begin van dit jaar is Bosan met iets spectaculairs gekomen: de Bosan Super Elite 913.

Deze tennistafel is vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van een uniek vandalismebestendig bedieningssysteem en een vaste netpostcombinatie. Om de hoogwaardige kwaliteit te benadrukken is er gekozen voor een unieke kleurstelling met rood onderstel. Bosan staat volledig achter dit product en verleent daarom 5 jaar garantie op deze tafeltennistafel. Met name voor het bewegingsonderwijs is deze indoor verrijdbare en inklapbare tennistafel een echte aanwinst!

Lees meer

Next Level test Bounz op Sportopia


Van 20 juli tot en met 25 augustus 2013 is de Parkloods in Antwerpen omgebouwd tot sportpretpark Sportopia. Op een oppervlakte van 5.000 vierkante meter zijn 25 sportieve attracties te vinden. Wie wil springen, salto’s maken of freerunnen kan de ‘Bounz’ uitproberen, een aaneenschakeling van trampolines met een totale lengte van maar liefst 30 à 35 meter. De buitenste trampolines staan in een hoek van 45 graden, waardoor je zelfs horizontale sprongen kunt maken. De trampolinespringers van Next Level haalden in 2012 de finale van Belgium's Got Talent en probeerden de Bounz uit

Nieuws

Wilt u direct op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen: Facebook Twitter Linkedin YouTube

Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.