Nieuwbouw I Projectbegeleiding

Wij helpen u bij het realiseren van uw ideale sportsituatie en adviseren u op zowel sporttechnisch als bouwkundig gebied. Wij begeleiden uw project vanaf de (bouw)plannen tot en met de oplevering en zelfs daarna.

Wij verzorgen alles!

Doordat wij het gehele proces, van ontwerp tot en met de uitvoering in eigen huis hebben, kunnen wij voorzien in klantspecifieke wensen en maatwerk. Bijvoorbeeld inzake de bouwkundige voorzieningen en aanpassingen in hulpstaal- en tussenconstructies.

Doordachte multifunctionele oplossingen

Bosan speelt optimaal in op de wensen van de gebruikers en voorziet in de behoefte om multifunctioneel te sporten. Een mooi voorbeeld van een multifunctionele toepassingen is de Bosan Super Electric. Was een klimrek vroeger bevestigd aan de muur. Tegenwoordig heeft een klimrek bij Bosan zelfs een podiumfunctie.

Klik hier voor meer informatie

Maatwerk

Door de bouwkundige situatie is het soms noodzakelijk om standaard producten deels of geheel aan te passen. Bosan is uw innovatieve partner die met u meedenkt. Zo komen wij tot passende maatwerkoplossingen.

En afgestemd op de inventaris produceert Bosan maatwerk voor elk project. Projectspecifieke opbergframes en transportwagens zijn standaard. Dat maakt ons bijzonder!

Klantgericht I Natuurlijk

Trots en passie voor ons product en oog voor wat u wil, komen bij ons op natuurlijke wijze bij elkaar. Wij streven naar absolute klanttevredenheid.

Referentie I
Samenwerking met architect en aannemer

In de woonwijk Laan van Spartaan in Amsterdam-West is in november 2013 de NOC*NSF-gecertificeerde sporthal voor
(top)sporters, sportverenigingen, regionaal onderwijs en speciaal onderwijs geopend. Architect, bouwbedrijf en Bosan blikken terug op een geslaagd project. Wilt u weten hoe deze samenwerking verliep? Lees dan het volledige artikel wat in het vakblad Onderwijs & Bouw in mei 2014 is gepubliceerd .

Upload het volledige artikel.

Referentie I
Tevreden klant

NAAR VOLLE TEVREDENHEID INGERICHT
“Wij hebben de gesprekken met de verkoopadviseur van Bosan als zeer positief ervaren” vertelt Zeno Swijtink docent aan de PABO in SportProf, het magazine voor de sportprofessional wat in juli 2014 is verschenen. “Al onze wensen, eisen en mogelijkheden zijn uitgebreid doorgesproken. Bosan is een innovatief bedrijf dat doordachte producten levert. Het oplossingsgericht meedenken en het goede advies dat we van hen hebben gekregen, heeft de doorslag gegeven om Bosan de opdracht te gunnen”.

Lees het artikel in SportProf