Renovatie I Alles weer up-to-date

Stel uw sportcomplex is toe is aan renovatie of zelfs sloop. Wij kunnen dit project van A tot Z voor u begeleiden. Van ontwerp tot en met de oplevering.

Renovatie I Projectbegeleiding

Wij helpen u bij het realiseren van uw ideale sportsituatie en adviseren u op zowel sporttechnisch als bouwkundig gebied. Wij begeleiden uw project vanaf de renovatieplannen tot en met de oplevering en zelfs daarna.

Eerst repareren

Indien mogelijk zullen wij defecte materialen repareren in plaats van te vervangen. Wij hebben in Haaksbergen het gehele productieproces in eigen beheer, van ontwerp tot productie. Daardoor zijn wij in staat om zelf reparaties uit te voeren. Hierdoor wordt de levensduur aanzienlijk verlengd, het milieu minder belast en bespaart u op de kosten.

Klantgericht I Natuurlijk

Trots en passie voor ons product en oog voor wat u wil, komen bij ons op natuurlijke wijze bij elkaar. Wij streven naar absolute klanttevredenheid.

Renovatie

Stel uw sportcomplex is aan renovatie toe. Wij zullen eerst bekijken welke sportinstallaties en sporttoestellen te repareren zijn, alvorens wij overgaan tot vervanging. Dankzij ons brede assortiment hebben wij voor elk budget een passende oplossing.
Informeer gerust naar onze mogelijkheden.