BOSAN & DEFENSIE
Koning Willem III Kazerne

Bosan heeft een contract met het Ministerie van Defensie voor de levering en het onderhoud van alle sportaccommodaties in binnen- en buitenland. In 2014 hebben Burgland Bouw en Bosan samen de sportaccommodatie voor de Koning Willem III-kazerne in Apeldoorn gerealiseerd. De sportaccommodatie bevat een sporthal en 3 dojoruimtes. Momenteel wordt er nog gewerkt aan de dojoruimtes.
De sporthal is door de twee scheidingswanden in drie zaalcompartimenten op te splitsen en is volgens militaire begrippen ingericht. Dit vertaald zich onder andere in het aantal draaibare klimrekken en in de posities van de sportinstallaties, zodat deze in combinatie met elkaar te gebruiken zijn.

BOSAN & DEFENSIE
Obstakelvrij maatwerk

Door de bijzondere positionering van de nooddeuren in de Koning Willem III Kazerne was het niet mogelijk om de klimrekken obstakelvrij weg te werken middels de gebruikelijke twee deuren. Bosan is sterk in het leveren van maatwerk. Daarom hebben wij, om te voldoen aan het programma van eisen, één grote deur gefabriceerd die het klimrek afschermt.

BOSAN & DEFENSIE
Draaibare klimrekken

Met deze duurzame 4-vaks draaibare elektrische klimrekken zijn de mogelijkheden eindeloos. Door middel van een elektromotor met thermische beveiliging traploos verstelbaar en in elke horizontale en verticale stand te gebruiken. In de sporthal van de Koning Willem III Kazerne zijn de klimrekken in combinatie met de elektrische hijsunits te gebruiken. Hierdoor komen de klimrekken "Bosan Super Electric" zeer goed tot hun recht in bewegingsbanen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze klimrekken?
Klik dan op onderstaande link.

INFO DRAAIBAAR KLIMREK

BOSAN & DEFENSIE
Grote klimwand

De sporthal is volgens militaire begrippen ingericht. Daarom mag een klimwand niet ontbreken. Voor de Koning Willem III-kazerne hebben wij een volledige grote klimwand van 12 meter breed en 8 meter hoog met uitbouw en diverse hellingshoeken gerealiseerd.

Wilt u meer weten over hoe de sporthalinrichting voor de Koning Willem III-kazerne is gerealiseerd? Upload dan hier het artikel wat in het tijdschrift Stedenbouw van juli 2014 is verschenen.

Upload de volledige publicatie.

BOSAN & BOUNZ

Bosan is de producent van het Bounz court, een nieuw en uniek concept waarmee trampoline springen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert.


Het Bounz-court is een trampoline arena van aaneengeschakelde trampolines een lange tumblingbaan. De schuine zijwanden zijn eveneens van trampolinedoek en bieden de mogelijkheid om speciale sprongen en tricks te oefenen. De hiernaast getoond video geeft een goede indruk van de vele mogelijkheden.

Wie wil springen, salto’s maken, freerunnen of dodgeball wil spelen kan de ‘Bounz by Bosan’ uitproberen op verschillende locaties in binnen- en buitenland.

BOUNZ BY BOSAN
SPORTOPIA 2014

Na het succes in 2013 heeft Bosan wederom het tijdelijke Bounz-court ingericht op Sportopia 2014.

Van 16 juli tot en met 21 augustus 2014 konden kinderen en jongeren zich opnieuw sportief uitleven in het megacoole sportpretpark Sportopia in Antwerpen. Deze unieke sportwereld in het gezellige Park Spoor Noord bestond uit 5000 m² sportattracties, waarin telkens een traditionele indoor sporttak op een volledig nieuwe manier kon beleefd worden.

BOUNZ BY BOSAN
SPORTOPIA 2013


Als producent van het Bounz Court heeft Bosan de tijdelijke Bounz Court voor Sportopia in Antwerpen gerealiseerd. De aaneengeschakelde trampolines hadden een totale lengte van ruim 30 meter. De buitenste trampolines stonden in een hoek van 45 graden, waardoor je zelfs horizontale sprongen kon maken.

De trampolinespringers van Next Level haalden in 2012 de finale van Belgium's Got Talent. Tijdens Sportopia 2013 probeerden ook zij het Bosan Bounz-court uit. Klik op de video hiernaast om hun ervaringen te zien en te horen.

BOUNZ BY BOSAN
ENSCHEDE

Na het succes in Amsterdam, Beverwijk, Almere en Nijmegen is de vijfde Bounz by Bosan vestiging op 20 juni 2014 geopend in het oude Polaroid gebouw in Enschede.

Naast vrij springen, feestjes en bedrijfsuitjes biedt Bounz ook de mogelijkheid om lessen te volgen zoals BounzTricks, BodyBounz, BootcampBounz.

Bounz zorgt ervoor dat mensen op een plezierige manier (weer) in beweging komen. Naast schoolklassen en sportverenigingen biedt Bounz ook mogelijkheden voor revalidatietrajecten en speciale groepen.

BOUNZ ENSCHEDE

BOUNZ BY BOSAN
BEVERWIJK

Na bijna 2 jaar bounzen in Amsterdam maakt Bounz een grote sprong vooruit naar Beverwijk. Stichting Bounz is een samenwerking aangegaan met De Bazaar Beverwijk. Op woensdag 24 april 2013 werd Bounz op het complex van De Bazaar in Beverwijk geopend.

De vestiging heeft twee enorme trampolines. Om tegemoet te komen aan de grote vraag kunnen de klanten van Bounz nu gebruik maken van een compleet arrangement inclusief eten bij McDonald’s. Meer informatie via onderstaande link.

BOUNZ BEVERWIJK

BOUNZ BY BOSAN
AMSTERDAM

De eerste Bounz vestiging werd op 15 juni 2011 geopend in Amsterdam. Bounz Amsterdam is gevestigd in het voormalige gebouw van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam, naast de atletiekbaan op het sportpark Ookmeer in Amsterdam. Meer informatie via onderstaande link.

BOUNZ AMSTERDAM

Naast trampoline springen kun je in Bounz Amsterdam ook dodgeball spelen. Dodgeball is trefbal in een nieuw jasje. Als je mee wilt doen aan een Dodgeball toernooi kijk dan ook op de site van de Nederlandse Dodgeballbond.

NEDERLANDSE DODGEBALLBOND

BOSAN & IBT

Met het in 2006 geopende centrum voor Integrale Beroepsvaardigheid Training (IBT) beschikt het politiekorps Twente over een van de modernste trainingscentra van Nederland. Aan de buitenzijde ziet het pand eruit als een groot politiebureau, maar binnen oefenen agenten levensechte situaties. In het centrum is ook een sportzaal aanwezig die volledig door Bosan is ingericht.

Bosan & IBT
Speciaal Maatwerk

Met behulp van decorstukken, die ook door Bosan zijn vervaardigd, worden allerhande situaties nagebootst.

Specials