Assortiment


De wensen van onze klanten en de trots en passie voor ons product willen wij op een natuurlijke wijze bij elkaar brengen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en niet voor niets staat er in onze missie dat wij met onze oplossingen de verwachtingen van onze klanten willen overtreffen. Door uit te blinken in kwaliteit, veiligheid en service en een uitgekiend assortiment sportinstallaties, sporttoestellen en spelmaterialen willen wij dit streven realiseren.

Kwaliteit en Garantie

Kwaliteit van dit assortiment speelt een allesomvattende rol. Het vormt de kern van ons bestaan en daar doen we geen concessie aan. Bij Bosan is naast de uitgebreide kwaliteitszorg ook de garantie uitstekend geregeld. Door efficiënte en slimme ontwerpen te combineren met hoogwaardige materialen, ontstaat een assortiment van hoge kwaliteit met een duurzaam karakter.

Showroom

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf in Haaksbergen, om u een indruk te geven van onze aanpak en hoe we onze producten produceren. Hier beschikken we tevens over een uitgebreide showroom waarin we u ons assortiment kunnen tonen en demonstreren. U bent van harte welkom, bel 053 - 572 31 15 of mail naar info@bosan.nl.