Bewegingsonderwijs


 

Bosan helpt scholen om leerlingen met plezier te laten bewegen. Dat geldt voor alle onderwijsvormen, leeftijden en niveaus. We stemmen ons aanbod steeds af op de gebruikersvraag. Door bestaande producten te verbeteren (zie de vernieuwde turnbank met hoekbescherming) of nieuwe te ontwikkelen. Van balvaardigheid en bewegen op muziek tot spelmaterialen en sporttoestellen. Hier ligt een van onze belangrijkste opdrachten: het creëren van een veilige en innovatieve sport- en beweegomgeving.

Basisassortiment

Het basisassortiment van Bosan voor bewegingsonderwijs gaat uit van het Basisdocument Bewegingsonderwijs. Kijk hier voor de nieuwste KVLO basisinventarislijst. Ons aanbod is ontwikkeld voor en door gebruikers en deskundigen. Met speciale aandacht voor multifunctionaliteit, ruimtebesparing en gebruiksvriendelijkheid en voldoend aan de hoogste veiligheidsnormen.

Projectmatig

Bosan heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en produceren van een projectspecifiek assortiment. In deze gevallen stemmen wij de toestellen en installaties af op uw specifieke wensen en eisen of op de kenmerken van uw accommodatie.

Meer weten over onze producten voor het bewegingsonderwijs? Bel 053 - 572 31 15 of mail naar info@bosan.nl. Onze adviseurs helpen u graag.

Kijk hier voor ons complete assortiment voor het bewegingsonderwijs