Een veilige sportaccommodatie


Als eigenaar of beheerder van een sportaccommodatie of gymzaal heeft u een zorgplicht en bent u verantwoordelijk voor het veilig gebruik van de sportinventaris door uw leerlingen en docenten, sportverenigingen, etc.. Met een jaarlijkse veiligheidsinspectie sluit u alle risico’s uit en is uw sportzaal veilig te gebruiken. Een inspectie-overeenkomst toont aan dat u veiligheid en regelmatig onderhoud serieus neemt. De eerste vraag bij calamiteiten is altijd; hoe zit het met de veiligheidsinspecties?

Regelmatige inspectie en onderhoud werkt daarnaast ook preventief ten aanzien van de levensduur van de sportinventaris. Achterstallig onderhoud wordt voorkomen, evenals klachten van gebruikers. Het geeft u de zekerheid dat uw sportinventaris in goede staat verkeerd en dat gebruikers er veilig gebruik van kunnen maken.

Veiligheidsinspectie door Bosan

Veiligheidsinspecties door Bosan kenmerken zich door

  • 45 jaar inspectie ervaring zonder calamiteiten
  • Ervaring, vakmanschap en gezond verstand
  • Álles wordt geïnspecteerd en vertaald in een digitale rapportage
  • Duidelijk inspectierapport, voorzien van foto’s en adviezen
  • Oog voor continuïteit: geen lesuitval en snelle reparatieservice.

Bosan inspectierapport

Na afloop van de veiligheidsinspectie ontvangt u een digitale rapportage waarin de staat van de sportinventaris is beschreven, voorzien van foto’s en onze adviezen. Tevens ontvangt u een transparante offerte en kunnen wij een meerjarenonderhoudsplanning opstellen.

Bekijk voorbeeld

Belang van veiligheid

Risico zit in een klein hoekje. Een versleten klimtouw of een klein gaatje in de landingsmat kunnen vervelende gevolgen hebben. Risico’s die u niet wilt nemen. Bel vandaag nog met Bosan voor een afspraak over veiligheid. Wij helpen u graag.

Referentie

Ik vertrouw 100% op de inspectie-deskundigheid van Bosan.”

Johan Huijberts, coördinator sporthalbeheer gemeente Meijerijstad
06-12092439

Bosan helpt u graag

“Natuurlijk wilt u geen risico’s lopen en moet uw sportinventaris 100% veilig zijn. Ik vertel u graag hoe u dat met Bosan kunt realiseren”

Jessica ten Elsen, afdeling Inspecties Bosan
053-572 31 15

Informatie aanvragen of afspraak maken