Advies, ontwerp en inrichting


Nieuwbouw- en renovatieprojecten

We beschikken over ervaren adviseurs voor nieuwbouw of renovatie van sportaccommodaties. Ze hebben ruime ervaring en knowhow en staan u graag bij op bouwkundig én op sporttechnisch gebied, zodat de accommodatie straks aan uw wensen en behoeften voldoet. Bij Bosan krijgt elk project een eigen adviseur en projectteam. Deze inventariseert wensen en eisen van opdrachtgevers en gebruikers. Op basis hiervan maken we een multifunctioneel ontwerp en een plan van aanpak. We onderhouden contact met de architect en met de aannemers. De opdrachtgever wordt ontzorgd en heeft er geen omkijken naar. In veel gevallen hebben we de complete regie over een project. Ook bij aanbestedingstrajecten kunnen onze ervaren adviseurs een adviserende of begeleidende rol spelen.

Maatwerk en strakke planning                                                                     

Bosan maakt alles in eigen huis. Hierdoor kunnen we snel schakelen en inspelen op alle eisen en wensen én maatwerk leveren. De geldt ook voor bouwkundige- en elektrotechnische voorzieningen en voor aanpassingen in hulpstaal- en tussenconstructies. De plaatsing van grondbussen voor volleybalpalen of rekstokzuilen verzorgen we eveneens van a tot z. Hierdoor zijn wij gewend te werken volgens strakke projectplanningen.

Inrichtingsontwerp

In overleg met de opdrachtgever ontwerpen we de meest optimale zaalindeling. In het inrichtingsontwerp worden de vaste installaties, grondbussen en het vloerbelijningsplan getoond. We reiken verschillende alternatieven aan. De toestellenberging wordt ook meegenomen in het ontwerp. Deze berging is slim ingedeeld en nodigt uit om alle materialen te gebruiken en deze ruimte ook netjes te houden.

Multifunctionele oplossingen

Indeling, inrichting en budget vragen keuzes. Bosan adviseert over gebruik en eventuele combinaties van toestellen om de uitgaven te beperken. Multifunctionele toestellen en installaties bieden hier uitkomst.

Zoals bijvoorbeeld het Draaibare klimrek UpSide Down. Anders dan het traditionele (aan de muur bevestigde) wandrek kan dit toestel ook als podium dienen. De JumpEnjoy, onze gepatenteerde wandtrampoline, kan horizontaal en verticaal tegen de muur worden geplaatst. En zo op vele manieren en in combinatie met andere toestellen worden gebruikt. Multifunctionaliteit bespaart ruimte en kosten.

Wilt u meer weten over sportzaal inrichting? Bel 053 - 572 31 15 of mail naar info@bosan.nl. Onze adviseurs helpen u graag.