Inspectie en onderhoud


Veiligheid vóór alles

Bosan gaat voor sportveiligheid, altijd en overal. Daarom besteden we veel zorg en aandacht aan onze onderhouds- en inspectieprogramma’s. Intensief gebruik leidt onvermijdelijk tot slijtage en daarmee tot onveiligheid. Regelmatig onderhoud beschermt gebruikers en toestellen, het verlengt de levensduur en dringt kosten terug. Met een onderhoudscontract neemt Bosan de eigenaar deze zorg uit handen.

Inspecties

De inspecteurs van Bosan zijn VCA gecertificeerd. Ze worden intern voortdurend bijgeschoold. Hierdoor kunnen ze accommodaties, toestellen en installaties volgens de nieuwste richtlijnen inspecteren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een iPad, waarop alle artikelen in de betreffende accommodatie staan vermeld. In de toekomst worden alle artikelen per accommodatie voorzien van een unieke code, met een onderhoud- en inspectiehistorie.  De opdrachtgever/beheerder ontvangt na afloop een grondig digitaal inspectierapport.

Bosan Inspectierapport

Het 'Bosan Inspectierapport' is een transparante digitale rapportage. U vindt hierin testuitslagen en foto’s van toestellen waaraan iets is geconstateerd en risicoanalyses. Plus een onderbouwde en overzichtelijke offerte. U ziet in één oogopslag wanneer onderhoud of vervanging van toestellen of onderdelen noodzakelijk is. Zo verzekert u zich van een duurzaam veilige sportomgeving. En daarnaast van financiële efficiency.

Defect

Ondanks kwaliteit en onderhoud kan een sporttoestel of -installatie plotseling een defect vertonen. Een motor kan storing vertonen en ook vandalisme kan leiden tot defecten. Ook dan staat Bosan klaar. Onze afdeling Service is direct aanspreekbaar voor een (spoed)reparatie. We zijn dagelijks van 8.00-17.00 uur bereikbaar per telefoon en e-mail. Voor storingen buiten kantoortijden is er een speciaal e-mailadres beschikbaar.

Continuïteit verzekerd met een leentoestel

Onze inspecteurs en servicemonteurs maken gebruik van volledig uitgeruste servicewagens. Hierdoor kunnen ze vele reparaties op locatie verrichten. Blijkt er meer tijd nodig te zijn, dan stemmen wij met u af wanneer een reparatie plaatsvindt. Als een reparatie in onze werkplaats uitgevoerd dient te worden, dan kunnen wij voor een leentoestel zorgen, zodat gymlessen en sporttrainingen kunnen doorgaan.

Calamiteitenteam

Bij urgente storingen schakelen we ons calamiteitenteam in.  Vanuit Haaksbergen spoedt het team zich naar de gewenste locatie. Naast de benodigde materialen nemen ze - indien mogelijk - een leentoestel mee, zodat gymlessen en sporttrainingen gewoon kunnen doorgaan.

Meer weten over een veilige sportaccommodatie? Bel 053 - 572 31 15 of mail naar info@bosan.nl. Onze adviseurs helpen u graag.