Buitengym

Een vitale samenleving bouwen waar iedereen sport en beweegt, dat is het doel van de landelijke oproepBewegen is het nieuwe normaal’ , door een aantal bekende sport coryfeeën. Jullie weten als geen ander hoe belangrijk de gymles op de basisschool hiervoor is. Gelukkig mogen gymdocenten sinds 1 juni weer hun passie uitoefenen; buitengymnastiek met de kinderen en de sportieve en beweegachterstand, die na de coronaweken is ontstaan, weer inhalen. Wij helpen jullie graag om deze nieuwe buitengym-periode goed te in te vullen met sportmaterialen en spelideeën, die wij speciaal hiervoor hebben ontwikkeld. Immers, adel verplicht als je eigen boodschap is ‘Blijf in Beweging’.

 

Eindelijk weer bewegen in de buitenlucht

met Bosan Buitengym

 

Spelpaalpakket (1)

'Netspelen'

Spelpaalpakket (2)

Net- en Mikspelen

Speltegelpakket (8 tegels, 4 kleuren), incl. afbakenkegels en pittenzakken

Speltegel-spelregels

gratis bij Speltegelpakket

 

KVLO, VSG, NOS: BOSAN heeft de belangrijkste info voor u verzameld

Bekijk hier de nieuwe Buitengym materialen van Bosan

 

Nieuwe sport- en spelideeën, gratis bij speltegelpakket

Om onze Buitengymassortiment maximaal te benutten hebben wij nieuwe sport- en spelideeën ontwikkeld en daarvan handige kaarten gemaakt om tijdens de gymles te gebruiken. U ontvangt deze gratis bij aanschaf van het speltegelpakket.

 

Groot assortiment Buitengymmaterialen

Naast de speciale spelpakketten die we hebben ontwikkeld kennen wij al sinds jaar en dag een groot assortiment sport- en spelmaterialen voor buitengym. Van ballen tot doeltjes en van hoepels tot magic blocs.

Sport- en spelmaterialen voor Buitengym  

Meer weten?

Wij adviseren u graag alles over de mogelijkheden van ons Buitengym assortiment. Bel 053 – 572 31 15 of vul onderstaande gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

 

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.