Meer weten? Bel 053 – 57 23 115
of mail naar info@bosan.nl

Metaalbewerker


Bosan ontwikkelt en produceert sportinstallaties en -toestellen voor gymnastiekonderwijs en (top)sport, daarbij kun je denken aan basketbal- en volleybalinstallaties, turnapparaten, hijsunits, kasten, klimrekken, etc. Daarnaast richten we volledige binnensportaccommodaties in met onze producten. Dat doen we - en dat is best uniek - als enige in Nederland volledig in eigen beheer, met eigen mensen en een eigen fabriek. Daardoor zijn wij flexibel, kunnen we snel reageren en maatwerk leveren. Naast de fabricage ligt onze focus meer en meer op innovatie en ontwikkeling, om de kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid, de multifunctionaliteit en de duurzaamheid van onze producten verder te verbeteren. Inmiddels kom je de toestellen van Bosan tegen in ruim 1.800 binnensportaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Bijvoorbeeld in de nieuwe Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, wat wordt gezien als het modernste sportcomplex van Nederland. Mede hierdoor worden we als trendsetter gezien in de markt. Kijk hier voor meer informatie over ons bedrijf. Om deze positie verder te versterken zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Functieprofiel

Wil jij ook met passie werken aan het samenstellen van de meest innovatieve sportinstallaties? Dat kan bij Bosan, o.a. door middel van MIG/MAG lassen. Op de afdeling Metaalproductie ben je samen met negen collega’s verantwoordelijk voor het vervaardigen van diverse sportinstallaties. Door de grote variatie, de kleine series en vele klantspecifieke producten, biedt het werk veel afwisseling. Bij Bosan zijn we continu bezig met verbeteringen en innovaties. Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan, daarom werk je altijd met de beste materialen en in een nette en opgeruimde werkomgeving.

Alle medewerkers beschikken over een eigen in hoogte verstelbare werkbank en over de benodigde gereedschappen om de sportinstallaties volgens tekening te produceren. Naast de kantbank, beschikt de afdeling metaalproductie over alle benodigde machines (buig-, frees-, zaag-, boor- en knipmachines) voor dit werk. Het gaat hierbij om een functie van 40 uur per week.

Verantwoordelijkheden

  • Geheel zelfstandig sportinstallaties, (bouwkundige) voorzieningen, onderdelen en hulpconstructies vervaardigen;
  • Samenstellen van hoogwaardige producten welke door middel van MIG/MAG lassen;
  • Materialen bewerken: knippen, zagen, boren, buigen, frezen en draaien;
  • Signaleren van afwijkingen en bijdragen aan oplossingen;
  • Uitvoeren van tussentijdse en/of eindcontroles uit op de maatvoering en kwaliteit van lassen;

Wij vragen

  • Een afgeronde vakgerichte technische opleiding (niveau 3/4) en/of aantoonbare werkervaring, bij voorkeur binnen de machinebouw;
  • Het kunnen lezen van een werktuigbouwkundige tekening;
  • Zelfstandig en accuraat kunnen werken;
  • Je draagt graag jouw steentje bij aan de ontwikkeling en productie van een innovatief product en denkt mee t.a.v. oplossingen;
  • Een positieve, enthousiaste en gedreven persoonlijkheid die beschikt over een probleemoplossend vermogen

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Karen Schreuder, personeelsfunctionaris (053 57 23 115). Solliciteren kan via e-mail: personeelszaken@bosan.nl  of via de knop ‘direct solliciteren.

Direct solliciteren