Bosan Basis

Bosan biedt bewegingsvrijheid: de mogelijkheid om uw eigen inspectie- en onderhoudsprogramma samen te stellen. Ons aanbod staat in het teken van flexibiliteit, overzicht en continuïteit. U weet immers het best welke dienstverlening aansluit bij uw gebruikers en accommodatie(s). Ons basispakket waar u altijd op kunt rekenen bestaat uit onderstaande dienstverlening.

 

VERZEKERD VAN VEILIGHEID MET BOSAN BASIS

  • Transparante veiligheidsinspectie door ervaren inspecteurs

Bosan gaat voor sportveiligheid, altijd en overal. Onze gekwalificeerde, VCA-gecertificeerde veiligheidsinspecteurs inspecteren uw sportinventaris volgens een protocol dat is ontwikkeld op basis van de voor de toestellen geldende NEN normen.

  • Inspectierapport voorzien van foto's

Onze veiligheidsinspecteur stelt een digitaal inspectierapport op met alle bevindingen. Het inspectierapport is dezelfde dag beschikbaar. De beoordeling wordt ondersteund met foto’s en voorzien van een advies.

  • Onderhoud en kleine reparaties direct uitgevoerd

Regulier onderhoud en kleine reparaties voeren wij indien mogelijk direct uit op locatie. Hierdoor kunt u direct weer gebruik maken van de sportinstallatie. Wij beschikken over een grote voorraad met onderdelen en kunnen tevens toestellen van andere merken onderhouden.

  • Veiligheids- en productadvies

Overleg en advies over de inspectierapportage. 

MEER INFORMATIE

Meer weten over een veilige sportaccommodatie, bel 053 - 572 31 15 of neem contact op met de contactpersoon van Bosan in uw regio:

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.