Gymzaal inrichting

Bosan helpt LO docenten en scholen om leerlingen tijdens het bewegingsonderwijs met plezier en veilig te laten bewegen. In alle onderwijsvormen en op alle niveaus. We stemmen ons aanbod voor uw gymzaalinrichting af op uw specifieke gebruikersvraag. Door bestaande producten te verbeteren (zoals de vernieuwde turnbank met hoekbescherming) of nieuwe te ontwikkelen. Van balvaardigheid en bewegen op muziek tot spelmaterialen en sporttoestellen. Hier ligt een van onze belangrijkste opdrachten: het creëren van een veilige en innovatieve sport- en beweegomgeving in de gymzaal.

Gymzaal materiaal

Het basisassortiment van Bosan voor de gymzaalinrichting in het bewegingsonderwijs gaat uit van het Basisdocument Bewegingsonderwijs, volgens de nieuwste KVLO basisinventarislijst. Ons aanbod is ontwikkeld voor en door gebruikers en deskundigen, met speciale aandacht voor multifunctionaliteit, ruimtebesparing, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Materiaal bewegingsonderwijs

Bosan heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en produceren van project-specifiek materiaal bewegingsonderwijs. In deze gevallen stemmen wij de gymzaal materialen af op uw specifieke wensen en eisen of op de kenmerken van uw gymzaal.

Meer weten over gymzaalinrichting, gymzaal materiaal of materiaal bewegingsonderwijs? Bel 053 - 572 31 15 of mail naar info@bosan.nl. Onze adviseurs helpen u graag.