Advies, ontwerp & inrichting

Inrichtingsadvies

Bosan adviseert opdrachtgevers bij het vormgeven van een hun sportaccommodatie. Vanaf de aanbesteding tot en met de oplevering. Uitgangspunten zijn de wensen en eisen van eigenaar en/of gebruiker en passend binnen het beschikbare budget en de vraag naar comfort, gemak en gebruiksvriendelijkheid. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het realiseren van de voor u ideale sportaccommodatie. Allen hebben ze een sporttechnische achtergrond en jarenlange ervaring met het inrichten van sportaccommodaties. in het hoofdstuk Expertise leest u meer over de breedte van onze dienstverlening.

Inrichtingsontwerp

In overleg met de opdrachtgever ontwerpen we indien gewenst de meest optimale indeling voor de zaal of de hal. In een 3D-model worden alle vaste installaties, grondbussen en het vloerbelijningsplan getoond. De toestellenberging krijgt eveneens een plaats, op basis van de vastgestelde maten. Deze berging is slim ingedeeld en zal uitnodigen om deze netjes te houden. We reiken uiteraard verschillende alternatieven aan.

Multifunctionele oplossingen

De wensen en het beschikbare budget vragen om keuzes bij de inrichting van een sportaccommodatie. Met als motto 'meer met minder' adviseert Bosan over het gebruik en combinatie van toestellen. Multifunctionele toestellen en installaties, zoals bijvoorbeeld het Draaibare klimrek UpSide Down bieden dan uitkomst.  Anders dan het traditionele (aan de muur bevestigde) wandrek kan dit toestel bijvoorbeeld ook als podium worden gebruikt. De JumpEnjoy, onze gepatenteerde elektrische wandtrampoline, kan horizontaal en verticaal tegen de muur worden geplaatst en zo op vele manieren en in combinatie met andere toestellen worden gebruikt. Multifunctionele sportinstallaties besparen ruimte en kosten, want ze maken in veel gevallen de aanschaf van andere toestellen overbodig.

Bouwkundige voorzieningen

Van productie tot en met installatie. Bosan heeft het complete proces in eigen beheer. Dat maakt ons flexibel. We leveren projectspecifieke toestellen of installaties en doen dat snel. Inclusief alle benodigde elektrotechnische installaties of bouwkundige voorzieningen. Alle toestellen worden stekkerklaar opgeleverd en we realiseren zelf de eventueel benodigde aanpassingen in hulpstaal- en/of tussenconstructies.

Wij helpen u graag bij de inrichting van uw sportaccommodatie. Bel 053 - 572 31 15 of mail naar info@bosan.nl.