Reparatieservice

Verleng de levensduur van uw sportinventaris

U wilt dat uw sporttoestellen en -installaties in topconditie zijn. Geïnspecteerd, veilig en zonder gebreken. Maar als eigenaar, beheerder of gebruiker van een sportaccommodatie wordt u ook geconfronteerd met ondeugdelijke toestellen. Door intensief gebruik ontstaan mankementen en slijtage, met gevolgen voor de veiligheid en soms zelfs buiten gebruik stelling. Dit voorkomt u met regelmatig onderhoud en tijdige reparaties; de levensduur van uw sportinventaris kan er aanzienlijk door verlengd worden.

Eigen fabricage, uniek in Nederland

Bosan ontwikkelt en produceert sportinstallaties en sporttoestellen voor bewegingsonderwijs en (top)sport in binnensportaccommodaties. Dit doen we volledig in eigen beheer, met eigen mensen en een eigen fabriek in Haaksbergen, waar we beschikken over de afdelingen metaalbewerking, stoffeerderij, assemblage, onderhoud en reparatie en een serviceafdeling. Hierdoor kunnen we snel opereren en maatwerk bieden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Bosan als eerste een speciale merk- en leveranciers onafhankelijke ‘Onderhoud- en Reparatieservice’ introduceert, beschikbaar voor alle sportaccommodaties in Nederland en België.

Reparaties in plaats van onnodig vervangen

Het smeren en afstellen van de sportinstallaties en -toestellen, het opnieuw belijnen van een sportvloer of een basketbalbord, herstellen van slijtage aan een landingsmat, vervangen van afdekdoppen onder toestellen, weer gangbaar maken van draaiende delen, vervangen van bouten, moeren of defecte wielen. Zo maar enkele voorbeelden van reparaties die we dagelijks en veelal ter plekke uitvoeren, ook aan toestellen van andere merken. Als een reparatie hiervoor te complex is nemen we het toestel mee en krijgt u een leentoestel ter beschikking. Zodat u uw accommodatie weer als vanouds kunt gebruiken, zonder uitval van lessen.

De Bosan reparatieservice in het kort

  • Reparaties worden uitgevoerd op uw locatie, zoveel mogelijk zonder lesuitval
  • Voor spoedreparaties of calamiteiten kunt u bellen met tel. 053 - 572 31 15 of mailen: info@bosan.nl. Wij nemen z.s.m. contact op.
  • In onze fabriek kunnen we alle merken repareren en alle producten reproduceren
  • Garantie op onze reparaties en jarenlang plezier van uw installaties en toestellen
  • Geen voorrijkosten en vooraf een offerte van de te verwachten reparatiekosten

Wilt u meer weten over onze reparatieservice? Bel 053 - 572 31 15 of mail naar info@bosan.nl. Onze adviseurs helpen u graag.