Innovatie

Het bewegingsonderwijs en de sportwereld hebben voortdurend behoefte aan ontwikkeling, vernieuwing en verbetering van sporttoestellen en -installaties. Om gebruikers nog beter, veiliger en comfortabeler te laten bewegen en sporten. De wensen en suggesties van deze gebruikers zijn voor Bosan een inspiratiebron om voortdurend nieuwe toepassingen te introduceren. In moderne sportaccommodaties kan men daardoor volop profiteren van Bosan innovaties, zoals bijvoorbeeld de elektrisch verrolbare werkbalk met geïntegreerd hijssysteem, het draaibare klimrek ‘Upside Down, de elektrisch bedienbare wandtrampoline ‘Jump Enjoy’ of het basketbalbord met ledverlichting 'LEDZ' (zie foto hiernaast). Dat we met deze sportinstallaties en -toestellen in een behoefte voorzien blijkt wel uit het feit dat ze in het hedendaagse bewegingsonderwijs vrijwel niet meer zijn weg te denken. En ook in de onlangs gerealiseerde sporthallen van sportopleidingen (ALO en CIOS) in Maastricht, Nijmegen en de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag hebben gebruikers de beschikking over deze multifunctionele sportinstallaties.

Onze visie op innoveren

Ontwikkelvoorsprong

Bosan heeft een voorsprong als het gaat om de ontwikkeling van sporttoestellen en -installaties. Dit komt voort uit onze bijzondere positie in de markt. Wij produceren immers onze producten zelf. En door onze nauwe relaties met het werkveld horen we elke vraag en opmerking. Onze designafdeling vindt juist in deze vragen en opmerkingen haar inspiratie. Ze verbindt maximale veiligheid, optimaal bedieningsgemak en uitdagende vormgeving. Dat leidt voortdurend tot nieuwe toepassingen of nieuwe toestellen.

Vele innovaties van Bosan hebben inmiddels een vaste plek in het bewegingsonderwijs. Zoals de Piré springkast en de basketbalinstallatie met gasveersysteem. Maar ook de elektrisch verrolbare werkbalk met geïntegreerd hijssysteem en het elektrisch bedienbare en draaibare klimrek zijn niet meer weg te denken uit moderne binnensportaccommodaties.

In onze webshop ziet u een compleet overzicht van ons assortiment.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Werkbalk "elektrisch verrolbaar", overspanning 12 meter
  Werkbalk "elektrisch verrolbaar", overspanning 12 meter
  Offerteaanvraag
 2. Draaibaar Klimrek "UpSide Down", 4-vaks
  Draaibaar Klimrek "UpSide Down", 4-vaks
  Offerteaanvraag
 3. Rekstokzuil, inzinkbaar W270
  Rekstokzuil, inzinkbaar W270
  Offerteaanvraag
 4. Wandtrampoline “Jump EnJoy”
  Wandtrampoline “Jump EnJoy”
  Offerteaanvraag
 5. Bolle kastkop
  Bolle kastkop
  Offerteaanvraag

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren