Bosan Bewegingsvrijheid

Bosan biedt bewegingsvrijheid: de mogelijkheid om uw eigen inspectie- en onderhoudsprogramma samen te stellen. Ons aanbod staat in het teken van flexibiliteit, overzicht en continuïteit. U weet immers het best welke dienstverlening aansluit bij uw gebruikers en accommodatie(s). Naast de basisdienstverlening bieden wij u onderstaande keuzemogelijkheden om dit basispakket aan te vullen naar eigen behoefte.

 

VERZEKERD VAN VEILIGHEID MET BOSAN BEWEGINGSVRIJHEID

Het Bosan Basispakket, waarvan u altijd verzekerd bent bij inspecties door Bosan, kunt u uitbreiden met:

  • 0-meting en inventarisatie

Alle sporttoestellen en installaties leggen wij vast in een database. Wij voorzien alle onderdelen van uw sportinventaris van een unieke identificatiecode (QR-code). Hierdoor ontstaat een compleet en actueel beeld van de status van de inventaris.

 

"Een compleet en actueel beeld van de status van de volledige sportinventaris"

 

  • Digitaal klantportaal

Het digitaal klantportaal biedt op elk gewenst moment een compleet en actueel beeld van de status van de inspecties en de sportinventaris van uw sporthal. U heeft tevens inzicht in uitgevoerde veiligheidsinspecties, de inspectieplanning, onderhoudsrapportages, het dynamisch MJOP en lopende offertes.

  • Bosan Careplan (MJOP)

Het Bosan Careplan is een dynamisch meerjaren-onderhoudsplanning (MJOP) voor een periode van 10 jaar. Dit MJOP geeft inzicht in de onderhoudskosten en afschrijvingen van uw sportinventaris. Jaarlijks actualiseren wij deze MJOP op basis van wijzigingen in de sportinventaris. Het MJOP geeft inicht in afschrijvingen en te verwachten kosten, waarmee onverwachte kosten kunnen worden voorkomen. Indien gewenst, kunnen afschrijvingstermijnen worden aangepast wanneer bijvoorbeeld de gebruiksfrequentie veranderd.

  • Leentoestel

Indien een sporttoestel moet worden gerepareerd of vervangen, kunnen wij voor de periode van de reparatie of vervanging een leentoestel plaatsen. Hierdoor kan de sporthal volledig in gebruik blijven, zonder uitval van lessen of trainingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze service.

 

"Inspecties en onderhoud afgestemd op het gebruik van uw sportaccommodatie"

 

  • Quick response

Bij urgente storingen schakelen we ons calamiteitenteam in. Naast de benodigde materialen nemen ze indien mogelijk een leentoestel mee, zodat gymlessen en sporttrainingen gewoon kunnen doorgaan. Uiteraard informeren wij u graag over onze Quick response dienstverlening en de mogelijkheden voor uw organisatie.

  • Bosan flexcheck

Gebruik van de sportaccommodatie moet te allen tijde doorgang kunnen vinden. Bosan Flexcheck biedt u de garantie dat inspecties en onderhoud plaatsvinden op het moment dat u het beste uitkomt of wanneer de sportaccommodatie niet in gebruik is. Op basis van uw wensen informeren u over de mogelijkheden van de Bosan flexcheck.

 

"Uw sportaccommodatie na inspectie veilig én schoon"

 

  • Schoonmaak van de berging

De jaarlijkse veiligheidsinspectie is hét moment om de materialenberging goed schoon te maken. De werkzaamheden worden onder begeleiding van onze inspecteur uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit uw eigen regio. Hierdoor is uw sportaccommodatie na onze inspectie veilig én schoon. Indien gewenst informeren wij u graag over de mogelijkheden.

 

MEER INFORMATIE

Meer weten over een veilige sportaccommodatie, bel 053 - 572 31 15 of neem contact op met de contactpersoon van Bosan in uw regio:

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.