Passie is wat ons beweegt

Passie voor sporten en bewegen en om anderen te laten sporten en bewegen. Daarvoor ontwikkelen en produceren we sporttoestellen en -installaties en richten we complete sportaccommodaties in, met het accent op bewegingsonderwijs en (top)sport. Onze producten zijn te vinden in ruim 1.800 sportaccommodaties in Nederland en daarbuiten, zoals sport- en turnhallen, gymzalen en (top)sporthallen. En voor langdurig en optimaal gebruiksplezier bieden wij een uitgebreid service- en onderhoudspakket.

Bosan ontwikkelt en produceert sportinstallaties en sporttoestellen voor bewegingsonderwijs en (top)sport in binnensportaccommodaties. Daarnaast richten we deze accommodaties volledig in met onze producten. Dit doen we volledig in eigen beheer, met eigen mensen en een eigen fabriek. In ons bedrijf in Haaksbergen beschikken we over een designafdeling, fabricageafdelingen, een onderhoudsdienst, een magazijn en een expeditie met een eigen wagenpark. Dit maakt ons flexibel, waardoor we snel kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt en op projectspecifieke vragen van klanten. Naast fabricage ligt onze focus op innovatie en ontwikkeling, waarbij we voortdurend streven naar verbetering van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, multifunctionaliteit en duurzaamheid van onze sporttoestellen.

 

Topkwaliteit

Opdrachtgevers kunnen rekenen op een kwalitatief hoogwaardig assortiment met veilige, gebruiksvriendelijke, multifunctionele en duurzame producten. Zoals gezegd ontwerpen, produceren en installeren we - als enige in Nederland - zelf. Juist dat stimuleert ons tot voortdurende kwaliteitsverbetering en innovatie. Door onze passie, betrokkenheid, ervaring en sport- en bouwtechnische expertise garanderen we aansprekende resultaten. Vanaf de (ontwerp)fase tot en met de uitvoering en de uiteindelijke oplevering.

De kracht van samen

Bosan is in 1973 opgericht door oud topturner Gerrit ten Bos. Hij wist uit ervaring dat resultaten het gevolg zijn van teamwork en betrokkenheid. We hechten daarom grote waarde aan samenwerking en goede contacten met toeleveranciers en onze opdrachtgevers. Dat maakt ons tot een partner die staat voor optimale prestaties.

Sportveiligheid

Onze producten voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van sportbonden en aan vastgestelde normeringen. Voor ons is dat vanzelfsprekend, omdat iedereen onbezorgd en met plezier moet kunnen bewegen en sporten. Zo zeggen wij dat in onze visie. Om dat te kunnen verwezenlijken waken we voortdurend over kwaliteit en veiligheid. Met als extra voordeel dat we alles zelf produceren. Zodat we voortdurend het proces kunnen bewaken en waar nodig kunnen bijsturen.

Meer weten over Bosan? Bel 053 - 572 31 15 of mail naar info@bosan.nl.